dimecres, 16 de febrer del 2011

Pastis de Formatge amb xocolata.



Aquí us deixo amb una recepta molt fàcil i molt bona del tradicional pastis de formatge.

INGREDIENTS (per 4 persones):
- 2 iogurts naturals
- 1 tarrina de formatge Philadelphia (300gr)
- 3 cullerades de maizena
- 1 cullaradeta de llevat en pols
- 5 cullerades de sacarina
- 2 ous (si son petits podeu posar-ne 3)
- 1 rajola de xocolata negre sense sucre.


ELABORACIÓ
Ja veureu que la preparació es molt senzilla:
- Posem tots els ingredients en un bol i ho batem be (ja sigui a mà o amb la turmix o qualsevol altre estri de cuina elèctric per aquesta funció).
- Un cop esta tot batut, trenquem la rajola de xocolata en trossets petits i ho afegim a la mescla ja feta.
- Quan estigui tot integrat ho aboquem en un motlle (si no es de silicona primerament untar-lo de mantega per tal que no s'enganxi la mescla).
- Preescalfem el forn a 180º. Posem el motllo al forn uns 45 minuts.
- Passat aquest temps el punxem per comprovar que ja estigui cuit. Si encara no ho estigues ho deixem uns minuts mes.
- Un cop estigui fred ja es pot treure del motlle.


APUNTS:
- Es podria fer amb una base de galetes: picant les galetes i afegint mantega fosa per tal de quedar una mescla homogènia per poder folrar la base del motlle. Apretar amb els dits per tal que quedi la base ben compactada.
- En comptes de sacarina es pot ultilitzar sucre.
- Si no voleu posar-hi xocolata (això ha estat una adaptació meva) es podria fer amb iogurts de llimona en comptes de natural.



Espero que ho proveu de fer!

1 comentari: