dimarts, 22 de febrer del 2011

Compota de Poma




Aquest postre tan senzill el vaig fer per tal de aprofitar unes pomes que tenia a la nevera i que havien madurat massa.

INGREDIENTS:
4 pomes
1/2 llimona (tant el suc com la pell)
1/2 canó de canyella
3 cullerades de sacarina
1/2 got d'aigua


ELABORACIÓ:
- Pelem les pomes i les tallem a trossos.
- En una olla posem l'aigua, les pomes trossejades, la branca de canyella, el suc de la 1/2 llimona mes la pell, i les 3 cullerades de sacarina.
- Ho tapem i ho deixem coure 30 minuts a foc lent.
- Un cop passat el temps retirem la branca de canyella i la pell de llimona i ho triturem (ja sigui amb la turmix, el passa-pures o amb una forquilla).
- Ho deixem refredar hi ho servim amb una mica de canyella en pols per sobre....i a MENJAR!


APUNTS:
- En comptes de sacarina es pot fer servir sucre (ja sigui blanc o moreno); ja que la recepta original és amb sucre però jo ho faig amb sacarina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada