Aquest és un blog de cuina per aquelles persones que ens agrada cuinar però que no tenim gaire temps. Es un bloc de cuina senzilla, saludable i, sobretot, fàcil i econòmica. Us animo a tots a que proveu de fer el mateix que jo: agafar una recepta, modificar-la i adaptar-la la personalitat del cuiner, és a dir, a vosaltres. Així que ja sabeu: a deixar volar la imaginació darrera els fogons!
dijous, 17 de febrer del 2011
Cous cous amb verdures
Aquí teniu un plat molt fàcil de fer i alhora molt sa i complert.
INGREDIENTS:
- Cous cous de cocció ràpida.
- 1 ceba
- 1 carabassó
- 1- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot vermell
- 1 pastanaga gran
- oli i sal
- orenga
ELABORACIÓ:
- Primer fem bullir 1 o 2 gots d'aigua (depenent del número de comensals que tinguem).
- Un cop l'aigua a bullit, es treu del foc i s'hi posa la mateixa quantitat de cous cous (1 o 2 gots). Un cop fet aquest pas es deixa reposar (si pot ser tapat amb un drap de cotó per tal que el vapor faci la seva feina, millor)
- Ara es pela la verdura i es talla a trossos petits.
- En una paella posem oli a escalfar.
- Quan ja tenim l'oli calent i afegim les verdures: primer posem la ceba, la pastanaga i el pebrot vermell. Un cop estan "tous" hi afegim el carabassó i la pastanaga. Per últim hi afegim el tomàquet. Ho salem i deixem que les verduretes es sofregeixin totes juntes.
- Quan ja tenim el sofregit fet i afegim el cus cus i ho remenem tots junt per tal que les verdures s'incorporin al cous cous.
- Un cop tot lligat ho emplatem, hi tirem orenga per sobre i.....QUE APROFITI.
APUNTS:
- Podem utilitzar qualsevol tipus de verdures: això va al gust del consumidor.
- Si us agraden les espècies es pot especiar al gust de cadascú: pebre, comí....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixim!!!
ResponEliminaAmb comí queda realment bo, jejejeje.