diumenge, 20 de febrer del 2011

Guisat de Sípa



Aquest plat pel nom sembla molt complicat però ja veureu a la elaboració que es molt fàcil:

INGREDIENTS:
- Sípia (ja sigui a tires o sencera)
- Ametlla picada
- 1 ceba petita
- all
- 1 got de vi blanc
- 2 Tomàquets
- 1 got de caldo de peix
- 1 patata gran



ELABORACIÓ:
- Tallar la sípia a tires.
- Pelem i tallem el tomàquet, la ceba i l'all i la patata
- En una cassola posem oli, i un cop calent hi afegim la ceba i l'all.
- Quan estan començant a daurar-se hi afegim el tomàquet i la sal.
- Un cop el sofregit esta fet el passem pel passapurés per tal que ens quedi la textura de puré que volem.
- Un cop tenim aquest "puré" de tomàquet i ceba; hi afegim la sípia, el got de vi, l'ametlla picada, la patata pelada i tallada a daus i el got de caldo.
- Ho tapem i ho deixem a foc a foc lent fent "xup-xup" fins que la sípia i la patata estiguin toves.
- Un cop ja estigui tou ho posem en un plat i....a MENJAR!


APUNTS:
- Per tal de donar-hi mes gust ho podem especiar amb 1/2 cullerada de cafè de Ras-al-Hanout. Jo he posat aquesta, però vosaltres podeu posar la que més us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada