dimecres, 23 de novembre del 2011

Pastís de pastanaga



Després de molts i molts mesos sense actualitzar, avui he decidit fer un experiment culinari i la pertinent actualització. He volgut fer un pastís aprofitant unes pastanagues que tenia a la neves i que si no utilitzava aviat s'haguessin fet malbé.

INGREDIENTS:
- 250 gr de pastanagues (ja pelades)
- 200 gr de farina
- 7 gr de llevat
- 125 ml d'oli d'oliva
- 4 ous
- 200 gr de sucre
- un grapat de nous

ELABORACIÓ:
- Pelem i tallem les pastanagues i les posem a un got de turmix a triturar juntament amb l'oli.
- En un bol posem els ous i els batem juntament amb el sucre.
- Un cop barrejat hi afegim les pastanagues triturades.
- Un cop tenim la barreja dels ous amb el sucre i la pastanaga incorporem la farina i el llevat tamisats i ho barregem tot bé.
- Un cop feta la mescla, untem amb mantega el motllo i hi tirem la massa.
- Escalfem el forn a 185º i ho posem 30 minuts al forn fins que veiem que al punxar amb un escuradents o amb un ganivet el centre del pastís aquest surti net.

Ho deixem refredar i....bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada